joi, 11 octombrie 2007

Dan Bălan revine cu un nou hit

Dan Bălan revine pe piaţa românească cu o nouă piesă, intitulată "Crazy Loop (Mm – ma – ma)". Starul ex-formaţiei „O-Zone” îşi pune mari speranţe în ultima sa creaţie, intenţionând să cucerească cu această piesă topurile muzicale.
„Proiectul „Crazy Loop” dezvaluie o altă parte a personalităţii mele. Îmi face plăcere să lansez acest proiect şi în România, unde am înregistrat primul succes alături de O-zone”, a declarat entuziasmat artistul.
Noua producţie a interpretului va fi difuzată în 15 ţări ale lumii, printre care Spania şi Japonia. În România, Dan Bălan a semnat un contract cu MediaPro Music, care îl va reprezenta în exclusivitate.
Pentru piesa „Crazy Loop”, a fost realizat un clip la Hollywood. Videoclipul se va lansa săptămâna viitoare în România.
Fanii din R. Moldova ai starului de la O-Zone au avut posibilitate să se delecteze cu această melodie încă acum câteva luni, piesa fiind plasată pe mai multe site-uri moldoveneşti. Atunci, însă, Dan Bălan nu voia să ofere niciun detaliu referitor la piesă, spunând că nu e vorba despre el. Pe site-ul oficial al proiectului se menţiona atunci că Crazy Loop este numele de scenă al unui oarecare Grigore Armăsaru din s. Trebujeni.

Niciun comentariu: